Reservedele til kaffemaskiner forhandles

Mangler du en reservedel til din maskine?

​Hos Balleby Jensen ApS forhandler vi blandt andet brugsdele og reservedele til kaffemaskiner. Vi både importerer og sælger kaffemaskiner og alle de nødvendige brugsdele og reservedele til private såvel som erhvervskunder. Det kan for eksempel være i Silkeborg, Vejle, Horsens eller Århus.

Vi forhandler også relevant tilbehør

Ud over reservedele til kaffemaskiner forhandler vi også alt det relevante tilbehør til skarpe priser. Vi forhandler blandt andet følgende tilbehør til kaffemaskiner:

  • ​Kaffefiltre
  • ​Termokander
  • ​Vandrensningsfiltre
  • ​Serveringsvogne
  • ​Ophæng til skibe.

Reparation og service på Daalderop og Animo

Ud over salg af brugsdele, tilbehør og reservedele til kaffemaskiner tilbyder vi også gerne reparation og service på Daalderop og Animo kaffemaskiner. Det er maskiner i højeste kvalitet, som er særligt velegnede til storkøkkener, skoler, kantiner, hospitaler, hoteller, restauranter og andre lignende steder, hvor der er behov for at kunne brygge store mængder frisk kaffe i løbet af kort tid.

Vi lægger vægt på den personlige service

Vi er en virksomhed, der lægger utrolig stor vægt på den personlige service. Derfor sørger vi for at give dig kompetent rådgivning og vejledning, så du kan få den bedste løsning. Det kan for eksempel være, at det ikke kan betale sig at reparere din nuværende kaffemaskine i forhold til, hvad det koster at købe en ny. Det kan også være i forhold til valg af maskine, så du får den rette kaffemaskine, der dækker lige netop dine behov.

Kontakt os og hør mere eller bestil reservedele til kaffemaskiner

Du er altid mere end velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for yderligere information om vores services og produkter, eller hvis du kunne tænke dig at bestille tilbehør eller reservedele til kaffemaskiner gennem os.

Ønsker du en pris på en reservedel, reparation eller service, så udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud til dig. Vi står også til rådighed med kompetent rådgivning og vejledning, hvis du overvejer at investere i en helt ny maskine. 

Har vi fanget din interesse og har du brug for at høre mere?

Har I brug vejledning om vores produkter til jeres virksomhed, kan I kontakte os via kontaktformularen. Vi vender tilbage hurtigst muligt!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Lad Balleby Jensen rådgive jer så I får en kaffemaskine der passer til jeres behov.

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til salg@finn-balleby.dk

Balleby Jensen ApS

CVR​: 34586993

Adresse:

Lundagervej 25J, 8722 Hedensted​