Ren luft giver velvære

Ren luft er en menneskeret

Effektiv mod skimmelsvampe

Patenteret HepasilentTM

En revolutionerende kombination af et avan-ceret filtersystem og et indkapslet ION "opladekammer" gør det muligt for Blueair at opnå et bedre resultat end andre luftrensesystemer.

De ugiftige polypropylenfiltre indeholder millioner af ultratynde fibre, som opfanger selv mikroskopiske partikler, når disse passerer igennem filtrene. En af de mindst skadelige plastik typer for menneskets sundhed og for omgivelserne, polypropylen, arbejder uden at sprede irriterende mikroskopiske fibre i luften. Det eliminerer bakterier, vira og mug på en naturlig måde uden kemisk tilsætning.

Når brugte filtre kasseres, omdannes de til uskadelig kuldioxid og vand.

Partikler, som et HEPAfilter måtte miste, bliver opfanget af en elektrostatisk ladning. HEPASILENT™ teknologi flytter partikler gennem et indelukket ION-kammer, som tilføjer en ladning til selve partiklen.

Da de fleste elektrostatiske luftrensere oplader filtersystemet selv, mindskes ladningen med tiden og filteret bliver mindre effektivt. Ved konstant opladning af de indkomne partikler, i stedet for filteret, vil HEPASILENT™ teknologien blive ved med at arbejde effektivt og drift-sikkert og har en lang holdbarhed. Dog bør der skiftes filter ca. hvert halve år alt afhængig af omfanget af partikler i rummet, hvor luftrenseren er installeret.

FØRSTE KLASSES KVALITET

Blueair er designet og konstrueret til mennesker, som forventer det bedste og som ikke vil gå på kompromis med helbred, design og funktion. Blueairs kabinet er lavet af galvaniseret svensk stål i stedet for mindre holdbart plastik. Ventilatoren og blæseren er fabrikeret af EBM. Blueair har et langt produktions-"liv" og der ydes 2 års garanti.

FUNDET BEDST BLANDT LUFTRENSERE

I en undersøgelse foretaget af AHAM (Association af Home Appliance), blev Blueair luftrensesystem valgt som det bedste sammenlignet med 150 andre luftrensere. AHAMs upartiske resultat er anerkendt af miljøbeskyttelses-agenturet og den amerikanske lunge-sammenslutning. Blueair 503, 403 og 203 opfanger 99,97 % af diverse par-tikler incl. tobaksrøg.

STØJSVAG

Avancerede materialer og udførelse er grunden til at Blueair kan rense luften indendøre uden den støj, som mindre gode luftrensere ville give. På den laveste hastighed giver den ikke mere støj fra sig end en skrivebordscomputer.

Prøv en Blueair Luftrenser!

For at opnå en så støjsvag arbejdsproces som muligt, opfanger Blueairs patenterede HEPASILENT™ teknologi partiklerne på to måder: med mekaniske og elektrostatiske filtre. Denne kombination frembringer et filtersystem, gennem hvilket luft frit passerer.

De fleste luftrensere har brug for en stærk, støjende ventilator for at trække luften igennem kompakte filtre. Men da luften let passerer igennem Blueairfilteret, skal ventilatoren ikke arbejde så hårdt og er derfor så støjsvag.

Ved at anvende støjreducerende stål i stedet for plastik, får man en støjsvag arbejdsgang.

SVENSK DESIGN

Sammensmeltningen af visuel nydelse og effektiv funktion er kendetegnende for Svensk design og Blueair er ingen undtagelse. Det glatte nutids-svarende udseende, har givet Blueair en af de mest prestigefyldte priser i Skandinavien: „The Exellent Swedish Design". Faktisk indgår Blueair i en permanent udstilling på National Museet i Stockholm.

LAVT ENERGIFORBRUG

Det koster det samme i strøm at rense luften, som en almindelig el-pære forbruger. 20 W ved laveste hastighed, 70 W ved den højeste. Derfor: lad luftrenseren køre døgnet rundt!

BEDRE FOR MENNESKETS SUNDHED

Blueair er systemet for mennesker med allergi, astma, andre luftvejslidelser eller hjertekar-sygdomme.

Vores patenterede HEPASILENT™ filter teknologi er bevist effektivt til at opfange 99,97 % af de mindste mikro-skopiske partikler.

De ugiftige polypropylen filtrefibre fragiver hver-ken gasser eller mikroskopiske partikler. Fordi filtrene er vandtætte, modstår de smitte fra bak-terier, vira og mug uden tilsætning af kemiske stoffer. Blueair anvender en speciel maling, som ikke fragiver kemiske gasser.

Se mere på www.blueair.com

Har vi fanget din interesse og har du brug for at høre mere?

Har I brug vejledning om vores produkter til jeres virksomhed, kan I kontakte os via kontaktformularen. Vi vender tilbage hurtigst muligt!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Lad Balleby Jensen rådgive jer så I får en kaffemaskine der passer til jeres behov.

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til salg@finn-balleby.dk

Balleby Jensen ApS

CVR​: 34586993

Adresse:

Lundagervej 25J, 8722 Hedensted​