​Luftrensere

For mange mennesker er ren luft en nødvendighed - for alle mennesker betyder ren luft velvære.

De fleste af os tilbringer størsteparten af vor tid indendørs, og vi må leve med den indendørs luft, der nu engang er.

Og generelt er luften ikke sund for os - fyldt, som den er med støv, mider, skimmel, mug, lugt-stoffer, tobaksrøg og så videre​

For op mod 25 procent af os er den urene luft direkte en pine og plage, allergier, astmatiske lidelser og lignende er ved at være folkesygdomme - i hastig vækst, som de er, og som eksempel kan nævnes, at antallet af astma relaterede dødsfald er fordoblet inden for de seneste ti år.

Og for os alle er uren luft en gene - den irriterer slimhinder, påvirker vort humør, forringer vor arbejdsindsats og gør os tunge i hovedet.

Luftrensning

Men der er råd for problemerne: - effektiv luftrensning. Luftrensere findes til både store lokaler, kontorer, kantiner med videre og til boliger - og med forskellige typer filtre.

Balleby Jensen ApS markedsfører luftrensere til både store og små rum baseret på en ny teknologi, som opfanger selv de mindste partikler i avancerede filtre, og som samtidig ioniserer luften, hvorved denne selv får en selvrensende effekt.

Svenske Blueair, som er prisbelønnet for deres design er velegnet såvel til private hjem til kontorer, forsamlingslokaler o.s.v.​

Effektiv og støjsvag

Filterteknologien sikrer, at 99,7 procent af alle partikler opfanges, og filtrene er opbygget, således at de hverken afgiver gasser eller partikler, ligesom de er vandtætte. Dette sikrer, at de ikke optager smitte fra bakterier, vira og mug i filterfibrene, som er fremstillet af polypropylen, og det er værd at understrege, at der ikke avendes kemiske stoffer ved luftrensning.

Til gengæld skal filterne udskiftes fra tid til anden.

Blueair udmærker sig ved støjsvag drift - ved laveste hastighed er de næsten uhørlige, og det rækker i de fleste tilfælde. Strømforbruget er beskedent - svarende til en 20 watts el-pære ved laveste hastighed, mens forbruget ved højeste hastighed er af størrelsesordenen 70 watt.

Se de tekniske data og priser på de forskellige modeller under luftrensere

Blue air 203

Blue air 403

Blue air 503

Har vi fanget din interesse og har du brug for at høre mere?

Har I brug vejledning om vores produkter til jeres virksomhed, kan I kontakte os via kontaktformularen. Vi vender tilbage hurtigst muligt!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Lad Balleby Jensen rådgive jer så I får en kaffemaskine der passer til jeres behov.

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til salg@finn-balleby.dk

Balleby Jensen ApS

CVR​: 34586993

Adresse:

Lundagervej 25J, 8722 Hedensted​