Drikkevandskølere der sikrer koldt vand til medarbejdere og kunder

Salg af Animo og Foster drikkevandskølere

​Hos Balleby Jensen ApS tilbyder vi import og salg af drikkevandskølere fra både Animo og Foster. De tilbyder hver især en serie af drikkevandskølere, som alle sammen kan tilsluttes koldvandsledning.

Vi forhandler vores drikkevandskølere til både private og erhverv. Det kan for eksempel være til kontoret, hotellet, hospitalet eller mange andre steder i Århus, Vejle, Horsens, Silkeborg eller omegn.

Det unikke alternativ til dyrt kildevand

Drikkevandskølere er det unikke alternativ til dyrt kildevand.

Med en drikkevandskøler fra enten Foster eller Animo kan virksomheden på en nem og billig måde give medarbejdere frisk og koldt vand hele dagen for en meget lille investering. Samtidig slipper I for det besværlige arbejde med tomme plastikdunke og tom flaskeemballage.

​Drikkevandskølere er et rigtigt godt alternativ til den meget dyrere kildevand. Med Animo eller Foster drikkevandskølere har du altid billigt og koldt drikkevand til dine medarbejdere eller til dine kunder. 

Nedkøling af det friske vand fra vandhanen

Drikkevandskølere er konstrueret med henblik på at køle det rene og friske vand fra vandhanen ned, og de leveres alle med rustfri kølespiral.

Nogle modeller kan desuden tilsluttes et afløb. På den måde sikrer vores drikkevandskølere, at der ikke står gammelt og overgemt vand med risiko for bakterievækst.

Foster drikkevandskølere har normalt en aftapningstemperatur på mellem 8 og 12 grader. Animos drikkevandkølere har en temperaturregulering på mellem 2 og 12 grader.

Få kyndig rådgivning og vejledning

Vi står klar med kyndig og kompetent rådgivning og vejledning, så vi sammen kan sikre os, at du får den helt rigtige løsning, når du er på udkig efter en eller flere drikkevandskølere til kontoret eller en anden type virksomhed.

Kontakt os og hør mere eller indhent et uforpligtende tilbud

Kontakt os gerne allerede i dag og hør mere om vores sortiment eller indhent et uforpligtende tilbud på den løsning, der på bedste vis matcher dine individuelle ønsker og behov til en drikkevandskøler.

Har vi fanget din interesse og har du brug for at høre mere?

Har I brug vejledning om vores produkter til jeres virksomhed, kan I kontakte os via kontaktformularen. Vi vender tilbage hurtigst muligt!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Lad Balleby Jensen rådgive jer så I får en kaffemaskine der passer til jeres behov.

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til salg@finn-balleby.dk

Balleby Jensen ApS

CVR​: 34586993

Adresse:

Lundagervej 25J, 8722 Hedensted​